En kaka i ugnen

Varma hjortron med kesella!

Av enkakaiugnen - 2012-07-26 20:07

 


 

Vi har varit ute i skogen i några dagar, därav bristen på inlägg. Men nu kommer dom! För vi har plockat massor av både smultron och hjortron så det första jag gjorde nu när jag kom hem var att testa dem i två olika muffinssorter. De recepten kommer inom kort, men först vill jag tipsa om en väldigt god och lättlagad efterrätt som vi åt i helgen. Funkar perfekt om man är i en stuga utan el och ugn. Det man behöver är hjortron, socker, vaniljkesella och en spis.


Varma hjortron med vaniljkesella 2 port

2 dl hjortron

Ca. 3 msk strösocker

250 g (en burk) vaniljkesella


Gör så här:

Värm hjortronen i kastrullen och mosa dem lite. Söta med sockret och smaka av, det ska inte vara surt men gärna lite syrligt.

Servera med vaniljkesella. Klart!

Tror det är det minst invecklade receptet nånsin här på bloggen!

 

 
 
Fredrik Larssen

Fredrik Larssen

12 april 2013 14:34

Vill ni köpa Hjortronsylt eller Havtornsylt av hög kvalite så är ni välkommna.


www.larssens.se


Vänligen

Fredrik

http://www.larssens.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards