Det är blåbärsboom här. Nu hade jag dessvärre varken polenta eller potatismjöl hemma när jag satte igång det här baket så jag fristilade och gjorde lite som jag själv tyckte, så egentligen är det väl mer mitt recept än Leilas. Men hon var ju först så hon förtjänar att nämnas. Jag tyckte hur som helst att dom blev toppengoda, men jag hade ju i väldigt mycket blåbär också. Man såg inte smeten för alla bär, och då blir det ju gott. Jag använde också vanlijyoughurt istället för naturell, tror det också var en av orsakerna till att dom blev bra. Här är recpetet.
Blåbärsmuffins!
100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl vaniljyoughurt
3,5 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
1 tsk bakpulver
Lite salt
1 msk potatismjöl
3 dl färska blåbär (djupfrysta går också bra)
Lite pärlsocker
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
1. Smält smöret och rör ihop det med ägg och filmjölk.Klart!
Nu ska jag precis packa ner mina här och fara iväg och bjuda bort dom, ska bli kul!